Seks in het Chinees

Seks in het Chinees

“In het onweerlegbare bewijs van de erotische welvaart van de Chinezen, kan hun aantal van hen worden overwogen”.

Deze uitdrukking, waarmee, in feite, het boek begint, is het startpunt geworden van diepe begrip door mij door de oostelijke sexy wijsheid. Allereerst keek ik naar foto’s met grappige copulatie Chinees in witte sokken. Vervolgens bekend met de tekst. Meteen merk ik dat dit tegen de achtergrond van andere kamastroma-achtige boeken wordt toegewezen door een bijzonder gevormde beschrijving. Onder de indruk van meerlaagse metaforen en bekeken foto’s ging ik twee paar witte sokken kopen – voor entourage, om zo te zeggen. Voltooid met een boek overhandigde haar man, met vermelding: “HIER HIER. De redacteuren maakten een taak dringend vrijen “. Mijn man is begrepen en

de redacteuren zijn al lang gewend aan de taken, dus ik was niet eens verrast. Hij zal een beetje later verrassen. En meer dan eens.

Van theorie en oefenen

Door de eerste vier berichten – “erkenning in tedere affectie”, “Distributie van nauwe obligaties”, “vis, zijn kieuwen op de zon rijden” en “hoorn van de eenhoorn” – kreeg een enkele opmerking dat ze allemaal “functies van één categorie “. Inloggen naar onze mening, werd het.

Sinds uitleg, hoe dit alles te doen, hoefde ik geen verbeelding op te nemen, voeg ik wat logica toe en improviseren. Het zien van de kieuwen, terwijl ze beheerd en een schurk van een eenhoorn in complete gevechtsbereidheid brengen, droegen we in witte sokken en uiteindelijk gekruist.

THEORIE

“Swallows Connect Hearts”. Het induceren van een vrouw om te gaan liggen en zijn benen te verspreiden, een man zit op haar, leunend op de buik en beide handen knuffelt haar keel. Vrouw met beide handen knuffelt een man voor de taille. En Nephite-stam wordt in de cinnaber geïntroduceerd.

OEFENING

We waren het daarmee eens dat om tijd en krachten te besparen (we moeten nog proberen om te proberen) om mij aan te moedigen. I, zoals het kan overeenkomen. Standaard. Vervolgens heeft de echtgenoot zijn onenigheid uitgesproken met de Chinezen die de nalatigheid hadden om de penisstam te bellen.

– Misschien de staaf? – opgegeven.

– Ja Nee, gewoon stengel, – ik herstelde.

– Stoud – iets dun en vloeken, en dit is een staaf! Kijk mezelf.

Cynationar Gap ook, weet je, niet de poëtische naam van vrouwelijke geslachtsorganen. Maar omdat ik geen trots van een man ben, kan ik niet zoveel lijden, ik ben het ermee eens, laat het een gat zijn.

dus. Ik ging liggen, het betekent, nadat je mijn benen hebt gezaaid, als de vereiste instructie. De man ging van bovenaf zitten, gebogen en “knuffelde mijn keel”.

Ik kan me voorstellen hoe het van: een naakte kook verstikt met geen minder kaal konijn, zodat (oordelen door de staat van de jade stengel) dan erover abrupt. En het konijn beats in de dood convulsies, of in de inbeslagname van hysterisch gelach. Tegen en groot, niets nieuws, behalve de mogelijkheid van verstikking, in deze houding die we vonden.

Evaluatie: Meldingen.

THEORIE

“Moonfields, man en vrouw, copuleren”. Het willen van een vrouw om te gaan liggen en zijn benen met zijn handen te pakken, een man zit op zijn knieën (met zijn been, zoals de noordelijke barbaren HU), ras de benen en regelen tussen de heupen. Met beide handen knuffelt hij haar taille en leidt Jade Stem in de Citra-snaren “.

OEFENING

Het experiment heeft nog geen tijd gehad om te beginnen, en we moeten al een technische pauze maken. De drager van de Jade Stem werd getest “Google”, die zulke barbaren zijn en hoe ze precies op het been drukken. Teruggekeerd in vijftien minuten met informatie die “Northern Varvarai HU een nieuw type rivaal van Chinese beschaving viagra presenteerde: met nomadisch leven en een hoge mate van geografische mobiliteit”, en zonder een enkele gedachte, welke nomaden moeten zitten. De roede slaagde erin alle gevechtsstemming te verliezen en was niet eens een stengel. Ik moest de kieuwen weer verscherpen, om de Unicorn Rogue de vroegere hardheid terug te geven. Daarna voerde de man met de passie van een afgestudeerde van de muziekschool op het eindconcert de zesde symfonie van Beethoven op mijn. Zoals het werd gezegd? Oh ja, Citra-snaren. Ik weet niet of hij zat in de beste tradities van Varvarov Hu, maar het was goed. Zelfs meer dan.

Evaluatie: offset

THEORIE

“Mandarijn, milt met eend, gecombineerd”. Een vrouw willen om aan de zijkant te liggen, je voeten vast te leggen en ze op de heupen van een man te hoeven, de laatste, achter de vrouw, zit aan haar voeten, plaatst een shin verticaal, tilt een vrouwelijke dij op en introduceert Jade Stem ” (De foto is niet bijgevoegd. ca. AVT).

OEFENING

Deze houding eindigde bijna met de dislocatie van zowel mijn enkels. Ze verwenden minuten twintig minuten, maar het was niet mogelijk om volledig te combineren. Hiervoor moet blijkbaar minstens één eend en milt zijn.

Evaluatie: Meldingen.

THEORIE

“Kwalking in the Air Butterfly”. Een man ligt met een marineboot. Een vrouw zit op een man aan hem en beide voeten rust op het bed. Tegelijkertijd haalt ze zijn handen en snijdt ze krachtig naar de Yanskaya-sting, binnendringend in het midden van Jade Gates “.

OEFENING

Hoe echter, met de leeftijd, de perceptie van vrede bij mensen verandert. Hier in mijn jeugd was ik in paniek bang voor alle levende wezens gewapend. Nu is het niet genoeg van wat vrijwillig rechtstreeks rechtstreeks naar hem toe gehaast. En voordat het tenslotte niet kon denken dat het zo leuk was.

Maar zo’n gevormde beschrijving van de houding, ik moet zeggen, met mij een enthousiaste grap gespeeld. In plaats van Euphoria, die ik aan het einde van het proces had verwacht, hebben vrij vreemde gedachten me bijgewoond. Hoe is goed dat de echtgenoot geen bij is, anders zou de angel in mij worden achtergelaten, en mijn vertegenwoordiger van de referentie het onwaarschijnlijk is om te leven tot het einde van het experiment, t.Naar. Samen met het koppige deel van zijn buik. Ugh, daarom heb ik zo getrouw biologie geleerd?

Trouwens, als andere dingen gelijk zijn aan het hoofd van de rug en het hoofd plakken, dan zal er een prachtige transformatie van “vlinder” in de lucht “in” omgekeerde vliegende krakak “zijn.

Evaluatie: Offset – en Mallards en Butterfly.

THEORIE

“The Bouncing of the Pine Crown”. Het induceren van een vrouw om de voeten over te steken en ze op te heffen, een man knuffelt haar op haar middel. Vrouw met beide handen knuffelt een man voor de taille en introduceert Jade Stem in Jade Gates “.

OEFENING

Erg funnaya was de houding. Ik stak prachtig over de voeten en haalde ze op – het bleek een diamant, waarin de man om een ​​of andere reden onmiddellijk zijn hoofd sliep. Ik open mijn ogen – Ba-ah, voor me de trofeehoofd van de eland, niet anders. Ja, zelfs nieuwsgierig, de neusgaten zwellen. Behang in bloem alleen op de achtergrond ontbrak en geweren aan de muur. We konden dit niet proberen, zodra “Elk” de rhombus benaderde, maakte ik hem meteen met luid en niet helemaal gezond lachen.

Evaluatie:.

THEORIE

“Het bamboe altaar hebben bereikt”. Een man en een vrouw staan ​​naast het gezicht naar elkaar, gelukkig kussen en knuffelen, en de kannamieklaap is zo diep trekt aan de Yanskaya-sting dat het wordt ondergedompeld in de zonnige toren “.

OEFENING

Ik bekennis, al deze metaforiciteit is al begonnen te storen. Ten eerste konden we de rollen niet delen omdat niemand categorisch een altaar wilde zijn. Ten tweede is het genoeg om te knuffelen en te kussen en te zoenen, vreugdevol, om de steek met een spleet te trekken, en zo dat het volledig ondergedompeld is in de zonnige toren (iets wordt niet herinnerd door zo’n anatomie-les). Ja, en ik ben uiteindelijk geen chauffeur van een minibus, zo veel om zoveel te doen. Over het algemeen is de houding gewoonlijk in en groot, maar de gedachten over de torens, stallen, room en minibussen stonden me niet volledig te ontspannen.

Evaluatie: Meldingen.

THEORIE

“Phoenix draagt ​​een welp”. Wanneer een amorrantische en grote vrouw gebruikt in de copulatie van een kleine man, wordt een grote superioriteit van deze methode gevonden “.

OEFENING

Terwijl ik de beschrijving van de houding lees, lachte een kleine bijna-twee-meterige echtgenoot sarcastisch om mijn 47-kilogram. Het is onwaarschijnlijk dat superioriteit wordt ontdekt, zelfs als we overeenkwamen met de verklaarde parameters. Immers, hoe, waar en iemands jongeren met Phoenix, zullen de Chinezen vergeten vergeten.

Evaluatie: niet gecertificeerd.

THEORIE

“Waarschuwing van Marine Seas”. De man, is aan de rand van het bed, tilt de voeten van een vrouw op om op gewicht te zijn en introduceert Jade Stem in het midden van het Crown Palace “.

OEFENING

Iets dat ik het moment heb gemist toen (en het belangrijkste, hoe?) Mijn kloof is een paleis geworden.

Welke onverwachte anatomische metamorfoses? De indrukken van de positie gaan over het volgende: Als de echtgenoot hoog is en zich aan de rand van het bed bevindt, zullen de nek en de benen van een vrouw liever snel snel zijn, en aan de achterkant van de achterkant, vanwege de kracht van wrijving, een indrukwekkende toelating. In ieder geval was ik vergelijkbaar met de verwarmde Marge Simpson. Veel productiever de zaak gaat als een man knieën krijgt. Het is altijd leuk in het algemeen, maar in deze situatie vooral. Zo’n pose hielp ons heel erg de Chinese cultuur kennen.

Evaluatie: offset.

THEORIE

“Geit voor een boom”. Een man zit op een primeur, die zijn benen uitstrekken en verspreiden, en moedigt een vrouw aan om op hem te zitten, zijn rug naar hem toe te draaien. Vrouw kantelt zijn hoofd en overweegt de introductie van Jade Stem. Een man knuffelt hartstochtelijk een vrouw voor de taille en staat aan de halte “.

OEFENING

Het is onwaarschijnlijk dat iemand het nieuws zal verrassen dat het gaf van de geit naar me toe ging. Echtgenoot stemde ermee in om een ​​boom te zijn. Ik heb alle voorschriften heel sensueel geprobeerd, in ieder geval, zoveel als het in staat is om de geit te doen. Zodra de man neerkomt op de halte, was ik zo in de rol gegaan dat mijn hele geitence uitbrak in een zeer erotische “me-e e”. Orgasme die avond gebeurde niet met de boom met de geit, maar hun lach wakker al hun buren binnen de straal van drie verdiepingen.

Evaluatie:.

THEORIE

“Funx-plezier in een cinnabar”. Een vrouw willen om te gaan liggen en hun voeten met beide handen op te tillen, een man raakt achter haar knieën, beide handen verlichten beide handen over de bedden en introduceert Jade Stem in de Cinnabonar Gap, wat gewoon uitstekend is. “.

OEFENING

Ze zijn nog steeds zelfverzekerd, deze Chinezen. Niets meer dan uitstekend. Ten eerste kwamen we niet meteen uit waar de vrouw in het meest “achter” is als ze op zijn rug ligt. Hiervoor knielt Phoenix eerst over mijn hoofd, zodat ik een tweede toerist had meegemaakt door een toerist, gezien de beelden van paarden in de fontein op het Manezh-plein van de meest spectaculaire hoek. Ten tweede, terwijl Phoenix werd geamuseerd in de kloof, de ontvangende partij, klampte hem op de een of andere manier vast met zijn benen, hulpeloos en krul. Over het algemeen kon ik niet volledig waarderen alle charmes van deze houding (nu is er een reden om te oefenen), maar gedwongen om toe te geven dat de echtgenoot heel en zeer tevreden blijft.

Evaluatie: offset.

THEORIE

“Het opstijgen van de gigantische Peng-vogel over de mysterieuze donkere ondergrondse”. Een vrouw willen om te gaan liggen, een man neemt haar benen, vleugels ze op de onderarm, handen van de bodem knuffelt haar taille en introduceert Nephite Stem “.

THEORIE

“Schreeuwende een aap slechtste hout”. Een man zit een primeur, en een vrouw bevindt zich op zijn heupen en beide handen knuffelt een man. Een man, met één hand, ondersteunende de billen van een vrouw, introduceert Jade Stem, en de andere hand vertrouwt op het bed “.

OEFENING

OPA, en ik evolueer – van de geit naar de aap in slechts drie poses! Darwin zou vrienden moeten zijn met de Chinezen.

Echtgenoot, die al een boom is ervaren, ging zochter zitten, alsof al zijn leven alleen verloofd was. En in het midden van het proces nam hij Ja Lyapney: “Wel, een aap, je zult gillen?”En aap, ik moet zeggen, veel dingen hebben opgehoopt op de ziel. Daarom reageerde ik op zijn houten oproep als het echte primaat: “U-U-AA!»Het bleek op de een of andere manier erg expressief: Nikolai Drozdov, en hij zou nauwelijks onderscheiden van het geschreeuw van Martexen in de gehuwde periode.

Het is categorisch niet aan ons, poseert uit de Tree Series – Dier. Het is vreemd dat de buren de service voor het vangen van wilde dieren nog niet hebben verhoogd.

Evaluatie:.

THEORIE

“Herfsthonden”. Man en vrouw terug naar elkaar met beide handen en beide benen rusten over het bed, de billen ondersteunen elkaar. Een man kantelt zijn hoofd en duwt het Jade-object met zijn hand en introduceert het in het midden van Jade Gates “.

OEFENING

Deze houding moest een hele avond besteden, maar het resultaat bleek nul te zijn. Of we zijn gevuld met de terminologie, en het hele experiment, niet die poorten als jade, of het onderwerp zou erg lang, flexibel en dodgy moeten zijn. Of misschien was er in alle betekenis een autonome jade-apparaat, in het algemeen, met een man op geen enkele manier verbonden. Onze hengel bezat niet zo’n plastic en was niet in staat om zo els te zijn. We zijn moe, zoals herfsthonden, en zo viel in slaap en steun elkaar met billen. Niets, in het voorjaar.

Evaluatie:.

Resultaten

Opgemerkt moet worden dat eros voor de Chinese muur veel meer posities heeft aangeboden. Want de scène bleef een hele reeks van poses, die de man stierf “om te leiden van het hippodroom”: “Racing of Wild Paarden”, “de heuvel snelt in volle steun” en “Horse raakt de hoef” (alle drie variaties op het thema “benen op de schouders”). Er waren nog steeds zijderupsen, draken en vis, kat en muis (zowel “in één spleet”). En er was een paar poses dat ik niet eens hardop lees, om mijn man niet te verleiden, nam ze de deelname van twee meisjes tegelijk aan.

Maar ondanks al deze variëteit, kan ik niet zeggen dat de Chinezen iets nieuws hebben uitgevonden. Alle houdingen (niet Chinees, maar in het algemeen), in feite, ga van het ene boek naar het andere, alleen de namen vervangen en ergens het verkrijgen en ergens opzettelijk sommige nuances verliezen. Aan de andere kant, zo niet een experiment, zou ik waarschijnlijk nooit een vlinder kunnen zijn, een schreeuwende aap en de gastvrouw van het paleis, en de man zou hun plezier hebben verloren om te vliegen door een gigantische vogel over mijn onderwereld-donkere ondergronds. Dus bedankt aan de Chinezen! Dankzij hun figuurlijke denken en een ongelooflijke welsprekendheid, hebben mijn man en ik een sexy leven gediversiteerd, gemengd van de ziel, het toevoegen van een paar dozijn bonusjaren. En heeft ook nuttige ervaring opgedaan, nieuwe inname-bijnamen zoals “Mallards”, “Barbara” en “Log” en twee paar katoenen witte sokken.Leave a Reply